Изключително шарени бяха баловете на Езикова гимназия - Пловдив и Националната търговска гимназия в града. Скъпи коли, скъпи рокли, скъпи гости, скъпи спомени и скъпи ремонти - имаше от всичко по много пред Новотела. Още преди да е започнал хаоса, погледите привлече абитуриентката Николета Матакова, която пристигна на бала си с бял ролс-ройс.

Огромната изненада бе начинът, по който се появи Иван Иванов от Търговската гимназия. Оказа се, че зад шофьорското място в колата, докарала Иван, стои не кого да е, а плеймейтката Николета Лозанова. Сексапилната Николета слезе от колата и позира за няколко снимки с момчето, което сама докара до бала му.

Ето и ВИДЕО от мястото:

И докато някои позираха с Николета, други се облегнаха на традицията - българското знаме и народната музика. Така постъпи друго момче, което в ръцете си не държеше красива жена, а трибагреника, докато гайдар го изпращаше със звуците на инструмента си към хотела.

Балът на Английската и Търговската ще се запомни и с друго - пътен инцидент. Нервите от блъсканицата може би дойдоха в повече на някои и се стигна до лека катастрофа между две аудита. Джип, возещ абитуриентка, блъсна леко друго ауди. Макар да нямаше пострадали, част от бронята на джипа се откачи, което пък разстрои момичето, дошло с него. Надяваме се това да не е развалило празничния й ден.

Иначе екстравагантни решения при возилата, докарали абитуриентите, както винаги имаше. Едни бяха возени от ламборджинита и поршета, други пристигнаха с далеч по-скромни, но не по-малко интересни коли:

Но същността на баловете не са само колите, а абитуриентите. Ето и някои от тях:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg