Жена ограби аптека в Пловдив посред бял ден. Наглата кражба е станала на 1 февруари, понеделник, в 12:42 ч. Охранителните камери са хванали лелята в крачка, но тя се е измъкнала преди кражбата да бъде усетена от консултантите.

На записа от камерите се вижда как жената влиза в аптеката. Тя първо е взима ароматизатори, които, изглежда, не й харесват, защото ги връща на щанда. След това отива на касата. Докато аптекарката е заета с друга клиентка, крадлата посяга, взима козметичен крем и го прибира в джоба си.

Това обаче не й е достатъчно. Аптекарката се премества по-близо до нея, но докато е в гръб, крадлата ловко прибира още един от скъпите кремове. Всеки от тях струва 80 лева, съобщиха за TNS.bg от аптеката. Т.е. за няколко секунди жената си тръгва с откраднати стоки за общо 160 лева.

Ако разпознавате тази жена и можете да дадете някаква информация за случая, обадете се на редакционния ни телефон  0700 10 248 или ни пишете на нашата страница във Facebook или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TNS.bg