42-годишният Костадин Христев от "Кючук Париж”, който е обвинен в блудство с две малолетни момченца на 12 и 13 години остава в ареста. Това реши състав на Пловдивския окръжен съд, предаде репортер на TrafficNews.bg 

Христев е зарибявал децата през фейсбук, като водел с тях дълги чатове. Проверка на TrafficNews.bg установи, че в социалната мрежа всички приятели на Христев са тийнейджъри, които са далеч от пълнолетието. Той няма възрастни приятели, нито момичета.  

Това не е първата проява на Христев. През 2009 година е бил освободен от наказателна отговорност с налагане на административно наказание глоба за излагане на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

Магистратите прецениха, че може да се укрие или да извърши друго престъпление и назначиха съдебно-психиатрична експертиза за Христев. Данните за момента сочат, че той има 96% психически отклонения. Майката и бащата на обвиняемият бяха в съдебната зала по време на заседанието. Те направиха и кратък коментар. Вижте още във видеото.

Предишната новина - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg