Още издирват родителите на изоставеното бебе в Пловдив: Знаете ли нещо, звънете на 032/932-002

То е добре, все още е в болница, като социалните смятат да го настанят при приемно семейство

Пловдив
24.04.2019 08:15 3733 1

Полицията в Пловдив продължава да издирва родителите на изоставеното вчера бебе, съобщи пред TrafficNews, старши комисар Атанас Илков, директор на Областната дирекция на МВР.

"Нямаме информация за родителите, надяваме се съвсем скоро да ги открием", посочи той и призова хората да не се притесняват и да дадат информация за това кой е изоставил детето, а и защо.

По случая вече има образувано досъдебно производство, ако родителите бъдат открити ги грози наказание от 3 години лишаване от свобода.

Към момента бебето е в добро състояние, все още е в болница, като социалните служби в града под тепетата са предприели мярка приемна грижа.

"Но преди всичко ще питаме родителите, когато ги открием, каква е причината да го изоставят и дали ще си го искат", посочи на свой ред Надя Танева, шеф на дирекция "Социално подпомагане" в Пловдив.

"Детенцето не е изхвърлено просто така, било е нахранено, облечено, ще трябва да разберем каква е причината да бъде изоставено", настоя тя.

По думите й не може да се говори за зачестяване на случаите на изоставени деца в Пловдив.

TraffiCNews припомня, че бебчето бе открита във вторник следобед между две коли на улица „Д-р Никола Ковачев” до Централна гара от случайни минувачи, които веднага подали сигнал на 112.

То е с ръст 68 см, тъмна коса и кафяви очи. Облечено е в син гащеризон от полар.

И към момента е в Клиниката по педиатрия при УМБАЛ "Св. Георги".

На тел. 032/932-002 в дежурната част на Второ РУ – Пловдив се приемат сигнали от хората, които могат да съдействат на полицията по случая.

Изоставиха бебе на паркинг в Пловдив! Издирват майкатаМомченцето е на видима възраст 5-6 месеца, до детето е имало шише с мляко

Вижте подробности за случая във видеото:

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

сигойн драма 10:31, 24.04.2019

Най- вероятно майката е дванайсет годишна кака и понеже баща и ще и извие врата , ако го види и хоп, лелките да се оправят в болницата.

Oтговора1
коментар

Мюмюн Пенев

Може да е и сестра ти и черния й приятел от Ямайка!

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина