Млада жена загина в Пловдивско, след като мерцедес се заби в дърво СНИМКИ+ВИДЕО

Мъж е в тежко състояние в болница

25.07.2018 10:36 26618 3

Тежка катастрофа стана тази сутрин около 7 часа на един от входовете на Карлово. По първоначална информация лек автомобил мерцедес се е отклонил от пътя и се е забил в дърво.

От удара колата се е разполовила. В автомобила са пътували семейство мъж и жена. Те са откарани в болница, като малко по-късно 27-годишната пътника е починала от раните си. 28-годишният водач остава в болница в тежко състояние. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни.

Двамата съпрузи са били откарани със случаен превоз в болница, заявиха за TrafficNews.bg от МВР-Пловдив.

Точните причини за инцидента се изясняват под наблюдението на Окръжна прокуратура -Пловдив, на място има полиция и в този час, а половината от автомобила се намира на 50 метра от другата половина.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
3 Коментара
Сортирай по
коментар

Ceko 11:13, 25.07.2018

Ужас, за да заприлича на това колата, скоростта трябва да е била много висока

Oтговора1
коментар

реконтра

виновно е дървото, да се отсече, то няма място там, отделно че тази кола е прелитала ниско... жалко за жената и близките й! Бог да я прости!

коментар

Гошо 13:10, 25.07.2018

Да изрежем всички дървета, за да може някой малоумник, със зимни гуми юли месец втора употреба на 10 години внос от гърция, да може да лети ниско с "МЕРЦЕДЕСА" си ... заеби.. добре ,че не са пострадали други.

Oтговора0
коментар

Някой си 13:39, 25.07.2018

Не е виновно само дървото може би умората на метала и годинките на автомобила и високата скорост са допринесли до удара

Oтговора1
коментар

Някой си

Не е виновно само дървот може би умората на метала годините и високата скорост са допринесли до разполовяването на автомобила

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина