Мебели LODA вече са в Пловдив! Световният играч в обзавеждането се настани в пловдивския дом на Home Park на бул. "Санкт Петербург" 63. Магазинът се отвори съвместно с „ВНГ Груп“ ООД – една от известните фирми за вътрешно обзавеждане в България и Европа. 

Преди няколко дни на изискан коктейл в шоурума на Home Park турската марка Loda Mobilya беше представена официално на пловдивчани и гостите на града. Тук, в Пловдив, е последният магазин на марката, с който прокарва висококачествената си и стилна линия в Европа. 

LODA базира своите стратегии върху променящото се потребление и очаквания на пазара. Задоволяването на желанията на клиента е сърцевината на стратегията на марката. LODA създава уникален дизайн и в това се убедиха всички присъстващи на откриването на магазина. Собствениците на креативната пловдивска фирма Артистико посрещнаха гостите и заедно със своите половинки разрязаха "уютния дом" торта, приютил мебели LODA. 

Тук бяха и техните деца, както и много приятели.

LODA планува дългосрочно партньорство с „ВНГ Груп“ ООД поради значителния им принос с техния висококвалифициран екип и дългогодишен опит в тази сфера. А турските мебели привлякоха вниманието на пловдивската фирма Артистико с подчертано собствения стил и дизайн, с вкуса и качеството им, с по-изчистената, модерна визия и, разбира се, комфорта, който носят в себе си. Не на последно място - с интересната компилация от модерен дизайн и правилната цена.

Всички, които посетят шоурума на бул. "Санкт Петербург" 63 в Пловдив от понеделник до петък от 10 до 19 часа, ще се убедят сами в това.