Кой е виновен за дефектите на чисто новите Пеещи фонтани? Как само 5 дни, след откриването, дъното на кметското бижу, започва да се люпи? На този и на още въпроси за фонтаните, които струват милиони, се опитахме да потърсим отговори от управляващите в града.

След многократни опити да ги получим, телефоните на властимащите спряха да бъдат вдигани, а обратно обаждане така и няма. Наш репортер се свърза и със зам.-кмета Димитър Кацарски, който е и ръководител на проекта. Той заяви, че ще се запознае с проблема и ще коментира пред медията ни, но така и не успяхме да говорим отново с него.

Както по-рано днес писахме - по цялото продължение на брега боята е започнала да се люпи, като отдолу се вижда грунда

След като от градските власти отказаха коментар, наш репортер попита и част от техните работодатели – пловдивчани.

„Според мен, проблемът е в некачественото изпълнение на проекта и на вложените материали”,  заяви пред наш репортер пловдивчанин, който видя дупките по дъното на фонтаните.

„Не е нормално подобно ново съоръжение, само след 5 дни да започне да дава дефекти. Със сигурност това е от спестяване на пари и материали”, каза друг възмутен гражданин.  

„Трябва да пазим красивите ни придобивки. Ние сме си виновни. Така ще е докато не започнем да оценяваме какво имаме”, добавя пловдивчанка. 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg