Във  времето, когато технологиите заемат голяма част от ежедневието ни, често забравяме за истинските човешки взаимоотношения. Група млади и амбициозни българи са решили да ни ги върнат, представяйки ни един интересен поглед върху природата и традициите ни. Проектът е под формата на филм и носи името “България в четири сезона”. 

С пътуване във времето през различни епохи, едно шестгодишно момче се среща с вдъхновяващи личности от историята. То преминава през голям брой изпитания, а в трудните моменти ръка му подават известни хора. Един от ангелите-помощници на момчето е и олимпийският ни шампион Йордан Йовчев.

Целта на филма е именно да подбуди хората към създаване на емоции и спомени, след като се докоснат до красотата на родината ни. А музиката, културата и спорта се обединяват, за да го направят уникален.
Поредният документален филм или нещо повече? Преценете сами след като чуете Валентина Куцева, част от екипа на филма, която тази седмица гостува в предаването "Селфи" на Трафик ТВ с водещ Илия Чолаков. 
*Илия Чолаков е един от най-известните салса инструктори в Пловдив, участвал е в много международни фестивали. Преди няколко години основава "Ройс Денс Студио", което се развива много успешно. В Трафик ТВ Илия Чолаков прави първите си стъпки като телевизионен водещ.