60-годишен пловдивчанин шокира пловдивския „Кючук Париж”. Мъжът се напи за отрицателно време, съблече панталоните си и тръгна гол из улиците на квартала. По някое време обаче градусите са станали повече и той е паднал на улица „Чорлу”, предаде репортер на TrafficNews.bg

Случката се разигра малко след 20 часа тази вечер.

Пожарникари били на сигнал в района и на връщане случайно виждели тялото на Борис на пътното платно. Те са се убедили, че е жив и са го преместили на тротоара, докато пристигне екип на Бърза помощ.

"Умрях, преди да се родя", крещеше мъжът, на качване в линейката.

Оказа се, че пияният жител на „Кючук Париж” често се напивал, живеел сам, нямал и близки. Разказал на лекарите, че празнувал загубата на Ботев Пловдив от Литекс, затова решил да се почерпи.

„Редовно ни гони с пръчка като се напие”, оплака се дете от квартала пред репортер на TrafficNews.bg.

Пияният е откаран в болница.

В тази линейка беше качен пияният мъж от Пловдив. Лекарите помолиха да не бъде сниман, затова ние се съобразихме с тяхната молба. 

Припомняме, че в средата на месец януари сигнал за безжизнено тяло на мъж в кална локва вдигна на крак полицията. Оказа се, че това е 40-годишния Петър Желязков по прякор Пецата.  Според  наши източници Пецата е живеел с майка си и баща си в бл. 218 в кв. Тракия. От много време имал проблем с алкохола и биел родителите си за пари. Поради тази причина му е наложена и ограничителна заповед от властите.

Ето видео от инцидента:

Изпратен е в психиатрия, където е пребивавал около 20 дни. Днес следобед обаче Пецата е избягал от областния диспансер по психични заболявания. Бързо успял да си набави алкохол, след което да го изпие. Малко по-късно е паднал в кална локва до Мебелна къща.

Случайно преминаващ шофьор е забелязал тялото на Желязков и е сигнализирал на телефон 112. След преглед лекарите откараха Пецата обратно в психиатрията, целия покрит с кал и аромат на джибри. 

 Още новини - ВИЖТЕ ТУК

Веселина Янакиева, TrafficNews.bg