Обявеният за покойник Милчо Митов от Плевен, чиято история TrafficNews.bg разказа, предизвика вълна от съпричастност в социалните мрежи. 64- годишният мъж вече има нов приятел, който му предостави скромна квартира.

Тя обаче не е обзаведена. Милчо има спешна нужда от печка за готвене, маслен радиатор, гардероб, хладилник, телевизор, пералня, обзавеждане за баня, завивки, чаршафи, курниз, перде, маса. Трябват му също дрехи за зимата и топли обувки. Ето как изглежда стаята на Милчо.

 

 

Квартирата делят в две отделни стаи с неговия покровител Юрий, който му е платил наема от 80 лева да края на месеца.
Добрите хора, които искат да помогнат на Милчо с нужните му вещи може да ги изпращат на адреса на столичната редакция на Трафик нюз: София, бул. " Цариградско шосе" 149, хотел "Експо", сграда Б, етаж 2 , за Трафик нюз.

След като Милчо отново се сдобие с лична карта, ще бъде открита банкова сметка на негова име, която той ще може да управлява.

Вижте и първите реакции на човека, чиято история развълнува хиляди в социалните мрежи, с докато гледа репортажа за него на TrafficNews.bg.

 

 

РАЗСЛЕДВАНЕ на TrafficNews: Покойник от пет години възкръсна в Плевен ВИДЕОСъдът обявил Милчо Митов за мъртвец по показания на роднините му, които искали да му вземат къщата