Когато става дума за секс звуци, всеки има различен стил. И има вероятност твоят или този на гаджето ти да попада в една от тези 17 категории:

1. Тихо нашепване, защото има съквартиранти. Единственото, което чуваш, са едва доловими децибели, тъй като Иван и Алекс си почиват в хола.

2. Задъхване. Това всъщност не е „животинското“ задъхване, а по-плиткото дишане, което е знак, че в момента му даваш абсолютно всичко (и обича всяка секунда от преживяването), пише Cosmopolitan.bg.

3. Ритмично мрънкане. Това е често срещан секс звук, който в комбинация с тласъците, обикновено се счита за приемлив начин да предаде посланието „Страхотно е!" Един от най-горещите звуци, защото знаеш, че той се чувства невероятно и всичко това е заради теб!

4. Преглъщане. Моментът, в който ти е правил орална любов, а ти все още не осъзнаваш какво се е случило, защото си някъде в облаците.

5. Сууупер ниски стонове. Това е особено срещано, ако партньорът ти е срамежлив. Истинската наслада на тихото гадже се изразява чрез едва доловими стенания в ухото ти. Разбира се, може да звучи като странни тантрически песнопения, но това е най-високият комплимент, който получаваш от него.

6. Приглушени стенания (обикновено във врата ти или възглавницата). Той осъзнава, че ще избухне и затова използва „библиотечния си глас“, докато преживява оргазъм. Предполага се, че се опитва да се сдържи или знае колко по-секси е да чувстваш вибрацията на тяхното „oоооо“ върху кожата си. Има ли значение въобще?

7. Половин кихане/оригване. Той се опитва да задуши определен шум по време на секс (напълно неуспешно) или е успял да го прикрие със странен хълцащ звук. Тялото му не се интересува - ако се случва по време на секс, ще направи това, което иска.

8. Странен звук, за който веднага съжалява. Това се случва по-често, отколкото някой иска да си признае. Партньорът ти прави всичко възможно да замълчи и тогава, изведнъж, странен вик излиза от устата му. Подобно на "брбрбрбрбр". Той очевидно е водил борба със себе си да не издаде този звук. Вероятно ще направи пауза за момент, за да види дали ще реагираш или кажеш нещо и след това ще се върне обратно в играта. Моля, направи се на любезна и се преструвай, че това не се е случило!

9. Неудобно мълчание. Това разбираемо е страховито. Едно е да издава минимален или много трудно доловим звук и съвсем друго е да бъде безшумен като сериен убиец, докато е в теб. Какво трябва да правиш при това положение???

10. Да крещи „О, да“ и/или „Харесва ли ти?“ Има два вида хора: тези, които обичат да говорят по време на секс и тези, които смятат, че това е тъпо. Ако не ти допадат тези крясъци, лекото напомняне, че правите секс, а не е на футболен мач, ще постигне желания ефект.

11. Истински мръсни разговори. Има мръсни разговори, но има и НАИСТИНА МРЪСНИ разговори. Това е нещо, който би накарало някои партньори да изтръпнат, а други да получат оргазъм веднага. Кажи му, ако не е твоето нещо, а ако е така, продължавай да се забавляваш.

12. Тежко дишане. Друга „класика“. Не е задължително да започва с виковете на Тарзан или „Ооо, Боже мой“, за да разбереш, че му харесва. Когато дишането му стане наистина прибързано и тежко, можеш да бъдеш сигурна в това!

13. Странни и неудобни писъци. Има мъже с наистина смущаващи секс звуци. Може би те се губят в гърлото на страстта и започват да викат неконтролируемо. Кой знае???

14. Сладки думи за насърчение. Нещо от типа да докосне косата ти и да те погледне в очите, казвайки ти колко си красива и зашеметяваща. Това вероятно се случва повече във филмите, отколкото в реалния живот :(

15. "Идваам" или "Свършваам"- деветдесет и девет процента от времето, казват това, когато получават оргазъм. Другият един процент е, когато си с някой, който лъже патологично.

16. Назъбено, неравномерно дишане. Знаеш, че НЕ е лъжец, когато чуеш задъхване и едновременно усещаш конвулсията на тялото му.

17. Крещене. Може да изживява най-великия си оргазъм или просто да си е счупил пениса.