„Гиздаков вън от Ботев” – с този плакат осъмнаха редица знакови места в Пловдив.  Феновете на Ботев бяха закачили транспарантите над Тунела на „Цар Борис III Обединител” над мостовете на бул. „Марица – Юг”, Коматевско шосе, надлез „Родопи” и други централни места.

Мащабната акция показва, че бултрасите няма да простят на председателя на Сдружение Ботев, който  сее разделение сред тях, като и работи единствено и само в интерес на руското ръководство на тима, но не и на самия клуб.

От месеци насам на Колежа неизменно на всеки мач се виждат плакати срещу Гиздаков, който затвори Сдружение ПФК Ботев за нови членове от страх да не изстине мястото му на председател. Място, което той е приел за даденост и, че му се „полага”.

Въпреки исканата оставка на Гиздаков, той продължава да „коли и беси”, като се опитва да доминира и сред  феновете. Председателят на Сдружението удобно го използва според ситуацията.

Когато става въпрос за прием на известни фенове на Ботев в него – той казва, че „Сдружението не е фенклуб”, а когато се представя пред Община Пловдив и строителните въпроси по Колежа – се смята, че е „гласът на феновете”.

През последните седмици неговите публични изяви бяха „свити”, като неговото място бе иззето от Рашко Стоянов. Бивш шеф на данъчните в Община  Пловдив, а сега държавен служител в НАП – Пловдив.

Феновете на Ботев обаче ясно показват, че те няма да се примирят с Борис Гиздаков и обкръжението му, което сее разделение сред феновете и ги използва за собствена употреба.

Охранители, фенове или политици? „Ботев гард” си сложиха транспарант на Колежа с питане към кмета

Фенове на Ботев поискаха оставка на председателя на Сдружението

Бултрас фракции: Гиздаков присвои Сдружението, сее разделение сред феновете5 фракции на „жълто-черните" излязоха с декларация след последните събития в клуба