"Много се радвам на този жребий!". Това бе първата реакция на старши треньора на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович, минути след като стана ясно, че "черно-белите" ще се изправят срещу финалиста от Шампионската лига през 2019 година Тотнъм. Пожелах си го този съперник, защото той е много силен, категоричен бе Акрапович.

Пред TrafficNews старши треньорът подчерта, че футболистите на Локомотив също се радват на този жребий. От първите им коментари става ясно, че те са щастливи, както и той самият и изрази надеждата си, че от този мач "черно-белите" могат да спечелят много и се надява, че не само Локо, но и цяла България ще се наслади на тази среща.

"Тотнъм си е Тотнъм, има своя бюджет, има своите качества, има един уникален треньор, там нещата са по друг начин", заяв Акрапович и допълни: "За нас това е мотивация и желание да покажем всичко на терена, ще извадим всички наши качества и може да изненадаме нашия противник. Английските футболисти са силен съперник, те имат силни и качествени играчи на всяка позиция и за това ние трябва да се насладим на този мач и да направим всичко възможно".

Старши треньорът на Локомотив Пловдив допълни, че заради празните трибуни ще му липсва подкрепата на феновете и се надява, че до мача на 17 септември ще настъпят някакви промени, за да може отборът да има подкрепата на футболните агитки.

Какво още каза Бруно Акраповиче вижте във видеото: