Все повече и все по-интересни стават вариантите за игра за любителите на спортните залози у нас. Това може да се отдаде на сериозното увеличаване на лицензираните компании, които предлагат легално такива услуги в нашата страна. Тази експанзия стана факт в последните месеци, а с появата на новия букмейкър Betano България коефициентите за потребителите във футболните двубои, както и в други спортове, стават по-разнообразни, а често и по-изгодни. Играчите имат възможността да сравняват ставките на различните оператори и да избират тези с по-висока възвръщаемост. А една нова компания при всички положения се опитва да изпъкне в това отношение пред утвърдените вече брандове на пазара. 

Всички търсят футбола. А има ли и други спортове? 

Ясно е, че фокусът на 80% от залагащите (а може да са и повече) е насочен към Цар футбол. И при Betano България е така, но това не изчерпва вариантите за залог. В стартиращата и набираща сила бетинг платформа откриваме още редица спортове, сред които:

  • Тенис
  • Баскетбол
  • Волейбол
  • Бокс
  • ММА
  • Моторни спортове
  • Хокей на лед
  • Американски футбол
  • Дартс
  • Голф
  • Снукър 

И това не е всичко. Букмейкърът предлага и някои по-екзотични дисциплини на почитателите на хазартната тръпка. За голяма част от изброените спортове е валидна опцията за залог на живо, което още повече увеличава адреналина. 

Откриваме и модерни алтернативи, каквито са електронните спортове, както и виртуални спортове. Между двете има съществена разлика. При първия вариант един срещу друг се състезават реални хора, играещи на електронни игри, докато при втория говорим за изцяло компютърно генерирани събития, в които няма участие човешката намеса. 

А какво откриваме в менюто на един мач?

 Само една футболна среща, особено ако е от водещите първенства в Европа, предлага изобилие от възможности. Регистрираните потребители на новия букмейкър Betano България могат да намерят коефициенти за практически всяко събитие, свързано с дадена среща. Освен на крайния изход (победа за домакина, равен или победа за госта) може да се залага на общата резултатност в двубоя (на принципа Под/Над), за конкретни голмайстори, за броя на картоните и корнерите, за резултат в рамките на полувремето или дори по-кратък интервал. 

А тези опции, както и още десетки други, могат да се комбинират помежду си. Говорим за функцията Мач Комбо, която при други оператори може да се срещне като създаване на залог или build a bet. Този начин на игра става по-популярен сред потребителите. 

Онлайн играчите освен това вече са свикнали навсякъде да намират опцията за затваряне на залог. Без притеснение можем да заявим, че любимият кеш-аут присъства и в системата на Betano България. Потребителите държат да имат тази възможност, въпреки че понякога подсигуряването ги лишава от по-големи печалби. Но пък го има и другото - развоят на мача да се промени в последните минути, благодарение на което и прогнозата да изгори. А в такива ситуации човек си казва: “Ех, защо не затворих?” И това не е универсално решение, но все пак спестява доста нерви в края на срещата. 

Иначе новият букмейкър стъпва с обещанието да донесе още интересни и визуално атрактивни игри на българските си клиенти. Модерният дизайн все пак само допълва същината на оператора, който вече натрупа авторитет с дейността си в няколко други държави.