Нападателят, който бе заснет от охранителни камери как налага момиче, се сдоби с обвинение.  Днес, 16 октомври Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем  20-годишният Валентин П., за това, че преди 3 дни е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения- нанесъл множество удари с ръце и крака по лицето и тялото на 19-годишно момиче, влачил я по земята, дърпал я за косата, обиждал я и крещял.

Полицията и прокуратурата се самосезираха след публикация на TrafficNews за нанесения жесток побой. Припомняме, че грозните сцени бяха запечатани от охранителна камера около 20:00 часа на ул. „Момчил Войвода“ на 13 октомври.

Установено е от държавното обвинение, че мъжът и жената, които се виждат на кадрите, се познавали и имали връзка. Извършват се действия по разследването – разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза за установяване на телесните увреждания, като след изготвяне на заключението ще се преценява за прецизиране на обвинението и др.  

Според наши източници момичето и момчето от клипа имат връзка от няколко години, като отскоро живеели на семейни начала. Между 20-годишният Валентин П. и 19-годишната му приятелка често имало конфликти, като най-вероятно повод за побоя отново е спор. Живеещи в района споделят, че момичето е викало „Помощ, мамо!” в момента на нападението, като според тях е възможно майка и да е била някъде в близост. 

Обвиняемият  е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. 

Мъж рита и удря млада жена в Кършияка ВИДЕООхранителна камера е заснела грозните сцени

Полицията се самосезира след побоя над момиче в Кършияка, установиха нападателяСпоред наши източници, момчето и момичето имат връзка от няколко години