Пловдивчани пропищяха от улица, която по думите им е в окаяно състояние вече 13 години и  никой не е взел мерки за асфалтирането й. Локацията се намира на ул. „Плиска” №4, а според живеещите на мястото, вече седмица тя е под вода и преминаването става все по-трудно.

Наш читател сигнализира за проблема и разказа, че в кооперацията, в която живее той и още 20 семейства е на самата улица и са принудени да газят във водата. В сигнала пише още, че препълнените кофи за боклук и отпадъците извън тях, които се разнасят по улицата , допринасят за лошото състояние на локацията.

Там има нови кооперации. В момента все още улицата е наводнена, в ужасен вид е, както и контейнерите за смет. Никога не е имало асфалт, хиляди пъти съм подавал сигнали до институциите и нищо”, разказа пловдивчанинът.

Оказва се обаче, че не е ясно кой отговаря за въпросната авария. Медията ни се свърза в ВИК – Пловдив, от където ни заявиха, че нямат отношение към въпросния проблем. Така потърсихме и Район „Централен”, които също заявиха, че аварията не е към тях и не са получавали сигнали за въпросното място.