Един от най-големите таланти на ЦСКА – София Илиан Антонов призна, че е диагностициран с коварна болест. Футболистът е част от първия отбор на "червените", а през изминалото първенство получи няколко възможности за изява. Антонов стартира лятната подготовка със съотборниците си, но в последствие остана в София и не се включи в лагера в Банско.

„Здравейте, днес започва второто полувреме от най-важният за мен мач! Получих изпитание във важен за мен момент и избрах здравето пред успеха!

Благодаря на всички които вървят по пътя с мен! Знам че няма нищо случайно !

И се моля за всички които водят тази битка,а именно рака, защото тя не е никък лесна!

Избирам да съм победител,а не жертва!

Бъдете здрави и не отлагайте прегледи или профилактика,защото е от изключително значение!

Очаквайте ме по-силен от всякога!“, написа Илиан Антонов в социалната мрежа „Фейсбук“.

Малко по-късно от ЦСКА публикуваха пост, в който вдъхват кураж на Антонов.

Ето какво написаха от ЦСКА: 

Винаги до теб! Ще се завърнеш много по-силен!

В края на миналия сезон Илиан Антонов беше диагностициран с рак. Незабавно бяха предприети мерки за спешна интервенция, която да премахне образуванието. Благодарение на несломимия си дух и силна воля, въпреки шокиращата за възрастта си диагноза, Илиан премина успешно през операциятa, като му предстои нелеко възстановяване. Вярваме, че нашият талантлив футболист ще премине през тази трудност като истински шампион, а ние оставаме плътно зад него. Илиан Антонов е един от нас и го очакваме на терена скоро, за да радва „червената“ публика със своите отдаденост и талант!