Децата от СУ "Св. Константин Кирил Философ” отново протягат ръка на 9-годишната Никол Томова. Ученици, родители и учители ще имат благотворителен щанд на Великденски Базар ''Капана'', който ще се проведе от 21 до 25 април на площад Централен в Пловдив. А всички събрани средства ще бъдат предоставени за лечението на момиченцето.

Никол е с диагноза медоубластом на малкия мозък - злокачествен тумор. Направена е операция в болница Токуда в София. Лечението и в момента продължава в Турция. Предстоят ѝ лъчетерапии, химиотерапии и рехабилитации. Детето има нужда и от скъпи лекарства.

Зов за помощ! Малката Никол от Пловдив се нуждае спешно от средства, за да продължи лечението сиТя страда от тежката диагноза Медулобластом - злокачествен тумор в малкия мозък

Всеки, който иска да помогне на Никол в тази трудна битка, може да закупи продукт от място № 43 на Великденския базар. Там ще има и кутия за дарения.

По време на Коледния базар Капана 2021 учениците успяха да съберат 12 000 лв. в подкрепа на каузата. Сега се надяват отново да повторят успеха си.

Който желае, може да дари средства за Никола Томова и чрез:

Дарителска сметка:

IBAN: BG83RZBB91551014159962 - Никол Николаева Томова

BIC: RZBBGSF в лева