Четиринога красавица се нуждае от помощта на хора с добри сърца, за да може отново да тича и да дарява любов на хората. Криси е била открита в дере край Пещера, след като е била блъсната от кола. За това сигнализират доброволците от Pet Paw, които са открили животинката и са я откарали в пловдивска клиника. В момента за кученцето се полагат медицински грижи, а днес му е направена операция. Лечението обаче е скъпо, като се очаква сметката да надхвърли 1000 лв. 
 
До спасяването на Криси се стига, след като потребител публикува нейни снимки в социалните мрежи. 
 
"Преминаващи хора чуват плача ѝ. Снимат я. Качват я във фейсбук и дотам. Криси продължава да се бори за живота си в дерето", разказват от организацията в социалната мрежа. 
 
Криси била откарана във ветеринарна клиника, където ѝ били направени рентгенови снимки. Те показали, че кученцето има луксация на крака. Поставена му е шина, но се наложило задното ѝ краче да бъде оперирано. 
 
Интервенцията е извършена вчера и е преминала успешно. До днес обаче сметката за лечението е 900 лв. 
 
"Приятели, не можем да се справим сами! Моля подкрепете Криси! Покажете и , че живота има и хубава страна, а не само болка и страх", призовават спасителите на четириногото. 
 
Всички желаещи да помогнат могат да го направят чрез сметката на клиника "Провет" :
Прокредитбанк :
BG88PRCB92301032980910
Основание - Криси