Членове на Отровното трио отново ще пристигнат в Пловдив навръх празника на града. Първоначално планираното "мирно ппатриотично шествие", което трябваше да се проведе утре вечерта, отново няма да мине без "подкрепата" на софиянци. Според информацията в града се очаква да пристигне и генерал Шивиков. Събитието вече се разпространява във Фейсбук, макар да не се радва на особен интерес. 

В социалните мрежи Арман Бабикян, Велислав Минеков и Николай Хаджигенов зоват съмишлениците си да подкрепят приятелите си от Пловдив, като се включат в шествието под тепетата. Групата се събира в 18:30 часа пред Военния клуб на площад "Централен" - половин час преди традиционната възстановка на събитията от 1885 година. 

Както вече съобщихме, протестното шествие отново ще премине по два пловдивски булеварда. За времето от 18:00 часа до 21:30 часа вечерта ще бъде затворен бул. „Шести септември” в участъка от  кръстовището  с  бул. „Руски” до кръстовището с бул. „Цар Борис III Обединител”, като ще се промени маршрутът и на няколко автобусни линии. 

Припомняме, че последното гостуване на триото под тепетата не мина без блокади, а за кратко време палатков лагер се появи на кръстовището на Чифте баня. Пловдивчани обаче дадоха ясна заявка, че не подкрепят подобни инициативи. Позицията им изглежда не се е променила особено - по-малко от 100 души са заявили, че ще отидат на протеста към настоящия момент, а 300 са проявили интерес към събитието. 

На вниманието на столичните гастрольори: Гражданите на Пловдив не желаят барикади по кръстовищата"Новият световен ред", наложен от протеста - правилата важат само за "правилните хора" и "правилните медии"