Шеметно парти в началото на седмицата с лайв бенд, две изпълнителки и двама топ диджеи, безплатен вход и невиждани промоции на бутилки от 19лв!

След силния старт на сезона миналата седмица, изненадите в 7POINTS продължават и в празничния понеделник. Planeta Payner Club by Onyx ще зарадва посетителите си с мегапарти на 3 май, а специални гости ще бъдат FOLK BAND SEVEN.

Вечерта ще продължи с невероятната Христина Христова, която плени с таланта си зрителите на "Гласът на България". На сцената ще се качи и гласовитата пловдивчанка Дими Борисова, чието име добива става все по-популярно в Европейската столица на културата.

А DJ MAGO и DJ MISHO ще поддържат купона на макс чак до ранни зори! Във втория ден от Великден ни очакват УЛТРА БоМ-БоК промоции за всички гости на Planeta Payner Club by Onyx, с цени на бутилките от 19 лв.! Комплиментите за гостите на клуба обаче не спират дотук - входът за всички тях ще бъде напълно свободен. Фолк въртележката продължава и във вторник 4 май!

Специален гост на клуба ще бъде любимецът на пловдивската публика Галин, който ще ни припомни едни от най-обичаните си хитове.