Пострадалата след падане от втория етаж в КСУ "Св. Св. Константин и Елена" в ж.к. "Тракия" е 32-годишна жена, настанена в дома. Това съобщиха от Община Пловдив. Жената е паднала от прозореца на 2-рия етаж на сградата върху предпазна настилка, предназначена за превенция на наранявания, се казва още в съобщението. 
 
Както вече съобщихме, инцидента стана днес следобед в центъра за настаняване от семеен тип за хора с увреждания. Първоначалната информация гласеше, че младо момиче само е скочило от втория етаж. 

Очевидци споделят, че линейката е дошла 25 минути след обаждането. На място пристигнал и полицейски патрул, който се отзовал мигновено. Момичето било контактно и в състояние да се изправи и движи само. 

Екипът на Бърза помощ е пристигнал веднага на място и е установил, че тя е в добро общо състояние. Лекарите имат съмнение за изкълчена или счупена ключица и жената е откарана в УМБАЛ "Св. Георги" за допълнителни изследвания.
 
Ресорният зам.-кмет Анести Тимчев пътува към мястото на инцидента, за да разговаря с екипа. Ще бъде направена вътрешна проверка, която в детайли да установи причините за инцидента.