"Шофьорът на джипа, за когото във фейсбук се твърди, че е упражнил физическо насилие срещу жена зад волана и съпруга й с инсулт, не е удрял никого", това заяви шефът на пловдивската полиция Атанас Илков, предаде 24 часа.

По думите му имало е само препирня между водача на джипа и жената, но не и бой. Синът и дъшерята на съпрузите пък разказаха пред медии, както и в социалните мрежи, че родителите им са били нападнати на кръстовище в Пловдив от въпросния шофьор на джип.

Идентифицираха шофьора, нахвърлил се с юмруци на жена и мъж в линейка в ПловдивВсе още се издирват свидетели на грозната сцена

Междувременно днес стана ясно, че е идентифицираха пловдивчанина, шофирал джипа. 

„Нападателят е идентифициран и е извикан в полицията, където са му снети показания. Продължаваме да търсим свидетели”, коментира Силвия Панова, която е дъщеря на нападнатото семейство.

Припомняме, че вчера дъщерята Силвия разказа пред репортер на TrafficNews.bg, че шофьор на лъскаво возило с пловдивски регистрационен номер на няколко пъти се опитал да засича движещите се в комплект автомобили - майка ѝ /И.П./, шофирала лек автомобил зад линейката, в която превозват 47-годишния ѝ баща /Д.П./, който няколко дни по-рано в получил инсулт. По думите ѝ, след второ засичане, водачът на джипа излязъл навън и ударил майка ѝ с юмрук в лицето, а сетне хванал за блузата бащата, който се притекъл на помощ. Силвия обясни, че майка ѝ има медицинско, в което е разписано, че вследствие на инцидента жената е получила комоцио. 

Пловдивчанин се нахвърли с юмруци на жена зад волана, ескортираща линейката на съпруга си СНИМКИЖената моли за съдействия евентуални свидетели на грозната сцена

По случая е образувана проверка в III РПУ.