Явор си е тръгнал много отдавна, още преди някой да е предполагал, че днес физически ще се сбогуваме, написа във Facebook певицата Мариана Попова по повод смъртта на вокалиста от Gravity Co. Явор Захариев.

"Явор... човекът, който като мен и много други не беше нахален, агресивен, болно амбициозен и най - вече не беше ниско талантлив. Докоснат от когото трябва с ясната мисъл , че музиката и съществуването в самата нея е нещо много специално. Явор си тръгна отдавна, мълчеше му се отдавна...тогава когато си отвъд преди някой изобщо да го усети! Явор си е у дома а мълчанието му ще крещи най- силно за тези, като нас, които мълчат", написа още тя.

Припомняме ви, че Явор Захариев беше открит по-рано този месец в безпомощно състояние със счупен нос в дома си в столичния кв. "Лозенец".

Той беше настанен в реанимацията на "Пирогов" в изключително тежко състояние. Няколко дни по-късно Захариев почина.

През уикенда сестрата на вокалиста от Gravity Co написа в социалните мрежи, че той е бил пребит и това е причината за кончината му.

Дълги години той се бори със наркозависимост, заради което се появиха и обвинения, че сам се е докарал до това състояние.

Следи от опиати в тялото му обаче не са открити, обяви сестра му. Рая Крумова публикува емоционален текст, в който категорично отрича подозренията, че вокалистът на Gravity Co. е бил погубен от дрогата, и твърди, че причината за гибелта му е нанесен побой.

Все още обаче се чакат заключенията на патоанатомите, които с категоричност може да потвърдят едната или другата версия.

Ще се разбере ли истината? МВР нямало достатъчно данни, че Явор Захариев е пребитПо-рано днес сестрата на певеца написа във Фейсбук, че той е бил пребит и това е причината за кончината му, а не наркотиците

Почти #Midnight и президентшата за Явор Захариев: Яд ме е! Безсилие…Дали оставяш диря - това е от значение, написа Десислава Радева във Facebook

Явор Захариев – жертва на побой: Не. Дрогата е!Разследващи пред TrafficNews: Той е в критично състояние заради свръхдоза