Днес е финалът на играта „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”. Десет седмици след старта на играта и стотици получени снимки с Queen`s Diamond, във фейсбук страницаята Сладко детство, днес бе изтеглен и големият късметлия, който ще спечели голямата награда – чисто нов айфон XS!

До момента 9 късметлии грабнаха седмичните ни награди – готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие. Стотици души от цялата страна се включиха в играта и ни изпратиха интересни и забавни снимки с пакет фурми Queen`s Diamond!

Очаквайте нова атрактивна игра в страницата „Сладко детство”!

А ето го и дългоочаквания от всички вас момент – тегленето на голямата награда!

И големият победител в играта „Фурми щракни и новия айфон XS вземи” е Светла Савова! Тя ни изпрати тази снимка с фурми Queen`s Diamond! Честито!

Благодарим на всички, които участваха! С днешния късметлия ще се свържем лично, за да се разберем как да си получи наградата. 

Десетият седмичен късметилия, който грабва нашата седмична награда - готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие - е Галя Думанова. Честито! 

Ето ги и всички седмични победители:

26 февруари – Теглене 1 - Юлиана Иванчева

5 март – Теглене 2 - Донка Иванова

12 март – Теглене 3 - Нина Близнакова

19 март – Теглене 4 - Мими Иванова

26 март – Теглене 5 - Юлиана Иванчева

2 април – Теглене 6 - Диана Петкова

9 април – Теглене 7 - Леа Томова

16 април – Теглене 8 - Георги Кефилев

23 април – Теглене 9 - Таня Гочева

30 април – Теглене 10 – Галя Думанова

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА: Айфон XS - Светла Савова