Преди минути Румен Рончев бе доведен с белезници в съда в Пловдив, където днес магистратите ще разгледат поредното искане на бизнесмена да излезе на свобода. Първоначално залата го посрещна напълно пуста и за миг всички помислиха, че двете жени до Рончев - жена му Зорница и любовницата му Миглена Каканашева - Мегз, няма да се отзоват в подкрепа на благоверния си.

Мегз обаче тотално опроверга такава възможност, като се появи няколко минути по-късно, финтирайки всички медии. Дали дизайнерката просто е закъсняла или е отиграла добре планиран сценарий за своята поява, все още няма данни, но в края на заседанието отново ще има възможност за коментар. 

Адвокатът на Рончев Пламен Бонев вече е подготвил пледоарията си, с която се надява да измени мярката наложена му на клиента му към по-лека. Още повече, според защитата има нови обстоятелства по делото, а именно че Румен Рончев е възстановил цялата сума на лизинговото дружество - "Софауто". Припомняме, че Рончев е в ареста от началото на 2019 година, когато му бяха повдигнати обвинения за застрахователна измама с мерцедеса, управляван от Каканашева, закупен на изплащане от Софтауто. Возилото бе обявено за откраднато, ала според прокуратурата това далеч не е така и става дума за схема за източване на пари. 

След ареста на транспортния бос избухна война между съпругата му Зорница Рончева и Каканашева. Няколко дни след това дизайнерката се настани в офиса на фирмата му, придобивайки 50 % от дружеството. Мегз и до днес настоява, че с Рончев са заедно и че той е подал документи за развод, ала Зорница и опонира. Въпреки това, днес законната жена на Рончев не присъства в съдебната зала. 

Очаквайте подробности!