Същински филм на ужасите се разиграл в град Куклен, минути след 20 часа в четвъртък. Пиян мъж нахлу с моторна резачка и брадва в дома на младо семейство с три деца. Това разказаха пред репортер на TrafficNews.bg потърпевшите.  

Всичко започвало още в късните часове на следобедния ден. Видимо подпийнал мъж около 60 години се качил на возилото си и опитал да потегли. В същото време до автомобила преминавали млад мъж с детенцето му, които за малко да бъдат блъснати. Тогава бащата се ядосал, отворил вратата на колата и му взел ключовете. Разразил се скандал между двамата мъже.

След сдърпването бащата се прибрал, а опонентът му седнал да си допие.

След няколко часа добре почерпеният мъж отишъл в къщата на младия баща. По това време обаче него го нямало, а в къщата били съпругата му и трите й деца.

Пияният мъж бил въоръжен с брадва и моторна резачка. Започнал да вика, псува и да удря вратите на къщата. Притеснена, жената се заключила и веднага повикала полиция.

Органите на реда пристигнали и съставили протоколи. Днес семейството са пуснали и жалба до прокуратурата.

„Беше ужасно. Сестра ми беше много разтроена, пиеше хапчета. Децата плачеха. Този мъж ни е съсед. Казва се Рамадан. Всичко стана заради забележката на зет ми, че въпросния мъж иска да кара колата си пиян”, разказа пред наш репортер брата на потърпевшата жена.