Овен

По време на това, което изглежда като период на изпитание, бъдете уверени и се доверявайте на способностите си, наближаващите събития ви тласкат до краен предел. Не позволявайте на мненията на другите да ви разубедят от вашите вярвания, вместо това използвайте всяка конфронтация, за да изградите и затвърдите аргументите за вашата позиция. Може да откриете една или две възможности за подобрение. Предстои ви изпитателен период.

 

Телец

Реагирайте разумно - Ако се чувствате неразбрани от другите, не реагирайте агресивно, а се отпуснете. Въпреки високото ви ниво на ангажираност, може да изпитате известно напрежение, действайте спокойно и отлагайте нещата, докато атмосферата се подобри и изглежда по-малко трудна. Упражнението винаги е полезно за облекчаване на напрежението и е най-доброто нещо, което можете да направите днес.

 

Близнаци

Вашето положително настроение помага за създаването на обещаващи обстоятелства и вие постигате напредък, или чрез усилията си, или само благодарение на късмета. Запазете чувството си за сдържаност, в случай че другите започнат да завиждат. Такъв оптимистичен подход ви помага да се чувствате уверени, което е „възбуждащо“, което другите смятат за привлекателно. Вашият ентусиазъм поддържа фактора забавление, не прекалявайте. Използвайте здравия си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства. Трябва да положите усилия, за да постигнете наистина успех, дори това да означава само задълбочено проучване.

 

Рак

Каквито и решения да вземете, ще се подкрепят от близките ви. Вие сте нетърпеливи да поемете предизвикателството, за което сте мислили, и да започнете наново. В идеалния случай използвайте това време, за да приложите нов подход, ентусиазмът ви е заразителен и хората около вас искат да участват и да споделят успеха ви. Избягвайте сложни сделки или рискови инвестиции, тъй като те могат да се провалят. Намалете разходите си до необходимото. Съпротивата е безполезна, защото след време ще възвърнете старите си инстинкти за правене на пари.

 

Лъв

Изяснете нещата днес. Добра идея ще бъде, ако включите другите в плановете си, в противен случай ви е трудно да приложите всичките си идеи в действие. Уверете се, че в процеса те оценяват чий е планът и се придържайте към него, за да гарантирате успех, вместо да се разсейвате от още повече идеи. Ако е възможно, трябва да си починете малко и да избягвате повече ангажименти, които изтощават допълнително енергията ви.

 

Дева

Извиквате нова перспектива, за да обедините всичките си контрастни интереси. Независимо дали е свързано с вашата работна среда, семейство, най-близки приятели или любовна връзка - вие ги приспособявате ясно, по премерени начини. Не пренебрегвайте собствените си нужди, отпуснете се малко и отделете време за себе си и за грижата за тялото си, като се храните правилно.

 

Везни

Вие наистина ще кипите от енергия и това може да доведе до реализиране на проекти, но истината е, че хората ви възприемат като свръхактивни, тичащи в кръг. Забавете малко темпото и информирайте близкият си кръг за плановете си. Ако има място за други във вашите проекти, можете да постигнете много повече заедно и да насочите енергията си в правилната посока.

 

Скорпион

Скрити кризи вещае за вас този ден. Вашата липса на концентрация прави нещата проблематични за вас. Колкото и да се стараете, ви е трудно да спазвате обещания. Запитайте се защо е така и ако е защото сте разсеяни от лични проблеми, за които не можете да спрете да мислите, дори когато сте на работа, не избягвайте това предизвикателство, вместо това стигнете до същността на въпроса.

 

Стрелец

Вашата увереност и общителност означават, че научавате много и можете да разрешите всички нерешени проблеми, като измервате умствените си способности спрямо тези около вас. Уверете се, че вашите партньори знаят правилата на играта и не се впускайте в ненужни спорове. Ако конфликтите продължават, вашият самоуверен и честен подход ще помага за разрешаването им. Нищо не може да ви спре в момента и цялата ви работа изглежда успешна. Това важи и за паричните въпроси. Няма за какво да се притеснявате, тъй като сте в печеливша серия.

 

Козирог

Вдъхнете нов живот на взаимоотношенията, като приемете по-оригинален, спонтанен подход и осъзнайте, че това не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. С малко самочувствие изненадвате другите по много начини. Получавайки многобройни предложения, обмисляте да се отървете от непосилни ограничения или конвенционални модели на поведение, за да си позволите свобода на управление.

 

Водолей

Вашата сила на целта и способността ви да изпълнявате това, което искате, е много по-силна от обикновено. Ако се оставите да се увлечете твърде много, това неминуемо води до проблеми, не се борете срещу неща, за които знаете, че са извън вашия контрол. Вместо това развийте търпеливият си  подход, само така нещата ще вървят по-гладко и малките трудности не водят до толкова негативни последици.

 

Риби

Социалните връзки ще се засилват днес. Дори ако във вашия социален кръг всичко изглежда изключително добре и изглежда лесно, важно е да продължите да участвате. Поддържайте връзки с другите не само на работа, но и в личния си живот. В бъдеще може да се нуждаете от помощта и подкрепата на най-близките си хора и те си спомнят твърде добре предишната ви подкрепа за тях.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.