Любимецът на хиляди почитатели на българската музика Любо Киров взриви тази вечер сцената на Античния театър. Дългоочакваният му концерт за пловдивските фенове даде старт на лятното турне на изпълнителя. Заедно с това той представи и последния си албум със заглавие „Както преди“.

Пред пловдивските си почитатели един от най-нежните и кадифени гласове в българската музика разкри, че албумът му е записан само за 4 дни като в него участва екип от страхотни професионалисти. Това са Живко Петров, Ангел Дюлгеров, Александър Обретенов, Калин Вельов и LaTiDa, които бяха заедно с Любо на сцената на Античния театър.

Кулминационната част на вечерта бе представянето на една от новите песни със заглавие "Всички пътища водят към теб", която изпълнителят е създал в знак на благодарност към Бог за всичко, което има до този момент - музика, кариера, талант, много приятели и професионалисти.

Освен като изпълнител, Любо е доказал себе си и с невероятната си дарба на текстописец. Той е автор на текстовете на над 200 български хита, композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди, сред които за най-добра група (заедно с група „Те“), солов изпълнител и музика. Със своите участия и концерти на живо той печели безспорно най-ценната награда - признанието и любовта на публиката.

Пловдив е един от градовете с най-голям брой почитатели на музиката му. Именно за това Любо избра от тук да започне музикалната си обиколка из страната.

Точно преди две седмици фенове на друг голям български изпълнител Владимир Ампов - Графа препълниха Античния театър, за да видят новото му музикално шоу. Над 3000 почитатели пяха, танцуваха и съпреживяваха двата часа, изпълнени с красива музика, безкомпромисни визуални решения, емоция и любов.