
Необходими продукти:
- 1 консерва риба тон в зехтин
- 2 скилидки чесън, нарязани на филийки
- 20 грама масло
- 300 грама талиатели
- 125 грама заквасена сметана
- 2 листенца пресен босилек
- сол, черен пипер
- щипка риган
Начин на приготвяне:
Налейте вода в тенджера, след като заври я подсолете и сварете талиателите. Отцедете ги и оставете настрана. В тиган изсипете олиото от консервата, добавете чесъна и маслото.
Разбъркайте, налейте сметаната и прибавете талиателите.
Подправете със сол, черен пипер и риган.
Добавете рибата, гответе 5-7 минути и разпределете порции. Поднесете пастата, гарнирана с листенца пресен босилек.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си приготвим енергийни бонбони без захар
08.06.25 08:39
1100


Рецепта за вкусно ягодово тирамису
08.06.25 08:39
3425
Акценти

Румен Радев: Парламентът обърна гръб на българския народ
08.06.25 08:39
258



Рекорд! В Казанлък приготвиха най-дългата вита баница с рози
08.06.25 08:39
843




Петдесетница е! Отбелязваме слизането на Светия дух
08.06.25 08:39
66
