
Необходими продукти:
- 1 консерва риба тон в зехтин
- 2 скилидки чесън, нарязани на филийки
- 20 грама масло
- 300 грама талиатели
- 125 грама заквасена сметана
- 2 листенца пресен босилек
- сол, черен пипер
- щипка риган
Начин на приготвяне:
Налейте вода в тенджера, след като заври я подсолете и сварете талиателите. Отцедете ги и оставете настрана. В тиган изсипете олиото от консервата, добавете чесъна и маслото.
Разбъркайте, налейте сметаната и прибавете талиателите.
Подправете със сол, черен пипер и риган.
Добавете рибата, гответе 5-7 минути и разпределете порции. Поднесете пастата, гарнирана с листенца пресен босилек.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за крамбъл с ревен и ягоди
29.07.25 23:14
379

От жаравата до фурната: Историята на гювеча
20.07.25 23:14
1391

Вкусна рецепта за пилешки Хепи късчета
11.07.25 23:15
10064