
Продукти:
- 500 мл ябълков оцет
- 3 бр. сушени сливи без костилки
- 3-4 стръкчета мащерка
Начин на приготвяне:
- Прецедете ябълковия оцет в чист стъклен буркан през марля.
- Добавете сушените сливи и стръкчетата мащерка в буркана и затворете буркана херметически или с винтова капачка. Оставете го на тъмно 4 дни.
- Прецедете овкусения оцет през марля в стъклена бутилка с херметическо затваряне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
14.05.25 01:44
6534

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
14.05.25 01:44
5677

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
14.05.25 01:44
5606