
Продукти:
- 500 мл ябълков оцет
- 3 бр. сушени сливи без костилки
- 3-4 стръкчета мащерка
Начин на приготвяне:
- Прецедете ябълковия оцет в чист стъклен буркан през марля.
- Добавете сушените сливи и стръкчетата мащерка в буркана и затворете буркана херметически или с винтова капачка. Оставете го на тъмно 4 дни.
- Прецедете овкусения оцет през марля в стъклена бутилка с херметическо затваряне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
22.04.25 13:10
5428

Вкусни морковени мъфини без захар
22.04.25 13:10
1512

Рецепти за неделния ден: От закуска до вечеря
22.04.25 13:10
3506
Акценти

Ватиканът обяви кога ще бъде погребан папа Франциск
22.04.25 13:10
2314







Почина телевизионната водеща Диляна Грозданова
22.04.25 13:10
8700
