
Продукти:
- 500 мл ябълков оцет
- 3 бр. сушени сливи без костилки
- 3-4 стръкчета мащерка
Начин на приготвяне:
- Прецедете ябълковия оцет в чист стъклен буркан през марля.
- Добавете сушените сливи и стръкчетата мащерка в буркана и затворете буркана херметически или с винтова капачка. Оставете го на тъмно 4 дни.
- Прецедете овкусения оцет през марля в стъклена бутилка с херметическо затваряне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си приготвим енергийни бонбони без захар
08.06.25 03:51
1098


Рецепта за вкусно ягодово тирамису
08.06.25 03:51
3425
Акценти



Зингаревич ще предложи 3 варианта за бъдещето на Ботев
08.06.25 03:51
4090

Рекорд! В Казанлък приготвиха най-дългата вита баница с рози
08.06.25 03:51
710




