Продукти:
- 500 мл ябълков оцет
- 3 бр. сушени сливи без костилки
- 3-4 стръкчета мащерка
Начин на приготвяне:
- Прецедете ябълковия оцет в чист стъклен буркан през марля.
- Добавете сушените сливи и стръкчетата мащерка в буркана и затворете буркана херметически или с винтова капачка. Оставете го на тъмно 4 дни.
- Прецедете овкусения оцет през марля в стъклена бутилка с херметическо затваряне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Есенна рецепта за спагети със сос от тиква
22.11.24 17:27
486
Православната църква почита днес Свети Мартин
22.11.24 17:27
1340
Рецепта за вкусни сладки с ябълки и канела
22.11.24 17:27
13919
Акценти
Бог Дионис посреща любителите на хубавото вино в Пловдив
22.11.24 17:27
1008
За пети път: Не избраха председател на Народното събрание
22.11.24 17:27
1625
Полицията в Пловдив издирва мъж, заподозрян в кражба
22.11.24 17:27
8264
Пореден случай на скорпион, открит в дома на пловдивчанин
22.11.24 17:27
7708
Спират светофари на кръстовище в Смирнеснки заради ремонт
22.11.24 17:27
2163