Продукти:
- 500 мл ябълков оцет
- 3 бр. сушени сливи без костилки
- 3-4 стръкчета мащерка
Начин на приготвяне:
- Прецедете ябълковия оцет в чист стъклен буркан през марля.
- Добавете сушените сливи и стръкчетата мащерка в буркана и затворете буркана херметически или с винтова капачка. Оставете го на тъмно 4 дни.
- Прецедете овкусения оцет през марля в стъклена бутилка с херметическо затваряне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Сочен огретен от тиквички с много кашкавал
13.12.25 23:15
32
Рецепта за питка за Бъдни вечер
12.12.25 23:15
3211
Как да си приготвим домашно филе Елена
11.12.25 22:45
32447