Продукти:
- 500 мл ябълков оцет
- 3 бр. сушени сливи без костилки
- 3-4 стръкчета мащерка
Начин на приготвяне:
- Прецедете ябълковия оцет в чист стъклен буркан през марля.
- Добавете сушените сливи и стръкчетата мащерка в буркана и затворете буркана херметически или с винтова капачка. Оставете го на тъмно 4 дни.
- Прецедете овкусения оцет през марля в стъклена бутилка с херметическо затваряне.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Сочно шоколадово брауни с ганаш
26.12.24 16:40
19429
Здравословна рецепта: Бананови бисквити без захар
26.12.24 16:40
13794
Есенна рецепта за спагети със сос от тиква
26.12.24 16:40
828