Продукти:
сварен нахут - 350 гр - 2.26 лв
натурален шоколад - 200 гр - 9.98 лв
фъстъчено масло - 80 гр - 1.37 лв
кленов сироп - 80 мл - 3.84 лв
какао - 40 гр - 1.52 лв
Инструкции:
В блендера сложете отцедения нахут, фъстъченото масло и какаото. Блендирайте докато се получи гъста еднородна смес.
От получената смес оформете топчета с еднаква големина.
Разтопете шоколада на водна баня и оваляйте топчетата в него.
Подредете ги върху дъска, покрита с хартия за печене, и поръсете с едра сол.
Приберете бонбоните в хладилника за поне 35-40 минути, след което поднесете.
Източник: matekitchen.com
Още от категорията
Виж всички
Рецепта за кексчета с тиква и канела
Крем супа от тиква – есенна вечеря с плътен вкус
Рецепта за мързелив кекс с мандарини
Акценти
Виж всички
Силен Лудогорец удари Селта в Лига Европа
Борисов обяви, че оттегля Бюджет 2026