
Едва ли съществува, който да не пази спомени за баба си и нейната лучена супа. Предлагаме ви една репецта, която ще възроди спомените ви.
Необходими продукти:
лук - 3 големи глави
моркови - 3 големи
масло - 50 гр.
бульон - 1 кубче
сметана
Начин на приготвяне:
Лука и морковите се запържват в маслото до златисто, Добавя се бульона и се слагат да заврят.
Преди да са готови може да се сложи фиде или ориз и като се сварят се застройва със сметаната.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
13.05.25 02:30
6427

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
13.05.25 02:30
5671

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
13.05.25 02:30
5596
Акценти






Нов шеф поема Второ РУ в Пловдив
13.05.25 02:30
15945



Пловдивчани в Кючука останаха без ток
13.05.25 02:30
1898