Тайната на всяка една диета е да не се чувствате никога нито гладни, нито лишени. Трябва да си намерите здравословни заместители на всички „вредни“ неща и да промените навиците си. Едно от любимите неща на българина, безспорно е баницата. Да, но тя съдържа брашно, което е в противоречения с повечето диети, като най-вече с ниско-въглехидратното хранен, или т.нар. кето.

Ето и един вариант за вкусна кето баница с лапад и козе сирене. Рецептата е на Vili's time

Ето и необходимите продукти

210 г пресен лапад

4 яйца;

120 г крема сирене;

140 г козе сирене;

60 г бадемово брашно;

1 супена лъжица  хуск;

20 г краве масло

1 кафена лъжица бакпулвер;

сол.

Как се приготвя:

Лападът се измива и нарязва на ситно, задушава се в тиган за около 5 минути. След това към него се добавя всичко останало, което е предварително разбито.

Сместа се пече за около  35 минути на 180 С в предварително загрята фурна, с включен вентилатор.