
Необходими продукти
- олио - 1 с.л.
- лук - 2 глави
- червен пипер
- ориз - 2 с.л.
- чубрица - 1 клонче
- сирене - 1 ч.ч.
- брашно - за овалване
- яйца - 2 бр.
- оцет - 1 с.л.
Начин на приготвяне
Загрейте олиото и запържете до омекване ситно нарязаните глави лук. Когато лукът омекна, прибавете червения пипер и залейте с толкова вода, за колкото хора приготвяте супата.
Оставете течността да кипне и пуснете ориза и чубрицата. Натрошавате сиренето, овалвате го в брашното и го пускате във врялата супа, оставяте да кипне отново и сваляте от котлона.
Сиренявата супа се застройва с яйцата, разбити с оцета.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
13.05.25 18:40
6522

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
13.05.25 18:40
5677

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
13.05.25 18:40
5606
Акценти


Кметът вади на търгове имоти за застрояване за 4 млн. лева
13.05.25 18:40
14855




Нов шеф поема Второ РУ в Пловдив
13.05.25 18:40
29579



Започна кандидатстването за прием в първи клас в Пловдив
13.05.25 18:40
1669