
Хрупкави, но сочни бисквитки без яйца, към които можете да добавите орехи или бадеми за по-добър вкус.
Необходими съставки:
50 г мед
300 г ръжено брашно
100 милилитра вода
Начин на приготвяне:
Разтворете меда във водата. Добавете брашното. След това месете сместа за кратко. С помощта на лъжица оформете бисквитки и ги поставете в тава, застлана с хартия за печене.
Печете на 200 градуса по Целзий за около 10-15 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за крамбъл с ревен и ягоди
29.07.25 23:14
347

От жаравата до фурната: Историята на гювеча
20.07.25 23:14
1366

Вкусна рецепта за пилешки Хепи късчета
11.07.25 23:15
9994
Акценти

Матей Казийски ще играe в Пловдив
13.08.25 15:01
1160







Отиде си пловдивският журналист Николай Божанов
13.08.25 14:50
8790
