
Хрупкави, но сочни бисквитки без яйца, към които можете да добавите орехи или бадеми за по-добър вкус.
Необходими съставки:
50 г мед
300 г ръжено брашно
100 милилитра вода
Начин на приготвяне:
Разтворете меда във водата. Добавете брашното. След това месете сместа за кратко. С помощта на лъжица оформете бисквитки и ги поставете в тава, застлана с хартия за печене.
Печете на 200 градуса по Целзий за около 10-15 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Как да си приготвим домашна майонеза
10.09.25 23:31
216

Тайните за перфектно пилешко на скара
03.09.25 23:26
17418

Как да си приготвим апетитна лазаня с патладжан и кайма
01.09.25 23:15
511