
Хрупкави, но сочни бисквитки без яйца, към които можете да добавите орехи или бадеми за по-добър вкус.
Необходими съставки:
50 г мед
300 г ръжено брашно
100 милилитра вода
Начин на приготвяне:
Разтворете меда във водата. Добавете брашното. След това месете сместа за кратко. С помощта на лъжица оформете бисквитки и ги поставете в тава, застлана с хартия за печене.
Печете на 200 градуса по Целзий за около 10-15 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
22.04.25 13:57
5428

Вкусни морковени мъфини без захар
22.04.25 13:57
1513

Рецепти за неделния ден: От закуска до вечеря
22.04.25 13:57
3506
Акценти

Ватиканът обяви кога ще бъде погребан папа Франциск
22.04.25 13:57
2570







Почина телевизионната водеща Диляна Грозданова
22.04.25 13:57
12380
