Хрупкави, но сочни бисквитки без яйца, към които можете да добавите орехи или бадеми за по-добър вкус.
Необходими съставки:
50 г мед
300 г ръжено брашно
100 милилитра вода
Начин на приготвяне:
Разтворете меда във водата. Добавете брашното. След това месете сместа за кратко. С помощта на лъжица оформете бисквитки и ги поставете в тава, застлана с хартия за печене.
Печете на 200 градуса по Целзий за около 10-15 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Виж всички
Рецепта за хляб от червена леща
21.11.25 23:15
120
Свежа есенна салата със сезонни зеленчуци
20.11.25 23:15
2877
Как да си приготвим вкусни пилешки гърди на тиган
19.11.25 23:15
14565