
Хрупкави, но сочни бисквитки без яйца, към които можете да добавите орехи или бадеми за по-добър вкус.
Необходими съставки:
50 г мед
300 г ръжено брашно
100 милилитра вода
Начин на приготвяне:
Разтворете меда във водата. Добавете брашното. След това месете сместа за кратко. С помощта на лъжица оформете бисквитки и ги поставете в тава, застлана с хартия за печене.
Печете на 200 градуса по Целзий за около 10-15 минути.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
13.05.25 16:14
6516

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
13.05.25 16:14
5677

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
13.05.25 16:14
5604
Акценти






Нов шеф поема Второ РУ в Пловдив
13.05.25 16:14
28491



Започна кандидатстването за прием в първи клас в Пловдив
13.05.25 16:14
1418