
Пробвайте тази необичайна разядка от червени чушки и боб с босилеков вкус.
Необходими продукти:
- 400 г боб от консерва
- 200 г печени червени чушки
- 1/4 ч.ч. босилек
- 2 скилидки чесън
- 2 с.л. зехтин
- 1 ч.л. балсамов оцет
Начин на приготвяне:
Всички съставки се слагат в блендер или кухненски робот. Смилат се до получаване на гладка смес. Готовият дип се подправя със сол и черен пипер и се сервира. Към него могат да се поднесат препечени филийки, сухари или брускети.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за крамбъл с ревен и ягоди
29.07.25 23:14
376

От жаравата до фурната: Историята на гювеча
20.07.25 23:14
1389

Вкусна рецепта за пилешки Хепи късчета
11.07.25 23:15
10042
Акценти


Търсят десетки млади лекари в Пловдив и областта
17.08.25 10:00
4888






Катастрофа край Пловдив затруднява движението по АМ „Тракия"
18.08.25 09:49
1498
