
Пробвайте тази необичайна разядка от червени чушки и боб с босилеков вкус.
Необходими продукти:
- 400 г боб от консерва
- 200 г печени червени чушки
- 1/4 ч.ч. босилек
- 2 скилидки чесън
- 2 с.л. зехтин
- 1 ч.л. балсамов оцет
Начин на приготвяне:
Всички съставки се слагат в блендер или кухненски робот. Смилат се до получаване на гладка смес. Готовият дип се подправя със сол и черен пипер и се сервира. Към него могат да се поднесат препечени филийки, сухари или брускети.
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Рецепта за хрупкава ягодова пита
13.05.25 05:40
6433

Как лесно да си приготвим крокети със сирена
13.05.25 05:40
5674

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
13.05.25 05:40
5596
Акценти






Нов шеф поема Второ РУ в Пловдив
13.05.25 05:40
16823



Пловдивчани в Кючука останаха без ток
13.05.25 05:40
2873