20-годишен младеж беше пребит зверски от свои връстници заради спор за паркиране в село Равда, съобщиха за Trafficnews от полицията в Бургас. Пострадалият се казва Александър Менчев и е от Сандански, но в момента работел по морето.

Той е бил приет в  болница с множество отоци по главата, сътресение на мозъка, охлузвания и хематоми. След оказаната му лекарска помощ Александър вече е изписан и се е прибрал в дома си. 

Побойниците са трима софиянци, които пристигнали с черно БМВ. Версията на полицията е, че спорът е възникнал заради паркомясто. Около полунощ на ул. „Русалка“ в Равда, Александър помолил шофьора на БМВ-то да преместят автомобила си,  защото бил паркиран на частна собственост.

Софийската компания обаче се ядосала от забележката и нападнала Александър. Той е пребит жестоко, бил е ритан по главата, корема и гърдите в продължение на 10 минути. Имало е и свидетели на случката.  Според тях нападателите видимо са били неадекватни и агресивни, вероятно под въздействието на дрога или алкохол.

Веднага след екшъна биячите са избягали. Тримата вече са установени от полицията и са обявени за вътрешно издирване.