Трети ден няма следа от Стоян Зайков под прякор "Чане" , заподозрян за убийството на Милена Шишкова от Костенец. Жената бе намерена простреляна с два куршума в главата и с вързани ръце на метри от дома си. Със Зайков имат дете на 14 години. Именно синът им подал сигнал, че майка му я няма, а в домът й има следи от кръв.

7 сигнала до момента са подадени на полицията от изчезването му. Всички са проверени, но до момента няма следа. Денонощно работят екипи на място  - полицаи, барети, горски служители. Хеликоптер е включен в издирването. В момента екипи проверяват местата, където Зайков се е  укривал преди години. Той е с множество криминални регистрации и е известен с това, че умело се крие от полицията Местните разказват, че имало случай да се крие 24 часа в бидон. При друг случай полицията го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на съсед. Мъжът дори не разбрал за присъствието му. И сега хората смятат, че трудно ще го открият. Стоян бил бракониери и познава добре гората. 

Жандармерия има пред дома му и пред къщата на родителите му /на горната снимка/, която е в близост до тази на жертвата. Никой не е виждал майка му и баща му след убийството. А техните съседи, не вярват, че е  той.

Къщата на жертвата

Мястото на убийството

Собственичка на погребална агенция убита в Костенец, подозират съпруга йДвамата се карали често, дори се разделили, но после пак се събрали

Разширяват периметъра на издирването в Костенец, местните се страхуватСпоред полицаите Стоян Зайков не е човек, който би се самоубил