Непълнолетен полицейски син от Самоков е катастрофирал с мотоциклет, който няма право да управлява, при което е пострадал друг тийнейджър, научи TrafficNews. Инцидентът не е описан в полицейския бюлетин, но по него вече има започнало досъдебно производство.  
 
14- годишният син на Георги Мурунов, който е служител в Криминална полиция в Самоков, отдавна кара редовно мотоциклет "Сузуки", което се знае в целия град.
 
 Преди няколко дни обаче заедно със свой 17-годишен приятел, който се возел на задната седалка, тийнейджърът се блъснал в лек автомобил на кръстовище до мотополигона "Ридо". От удара пострадал спътникът на полицейския син, който е без опасност за живота е. Шофьорът на автомобила, в който пътували съпругата и детето им, не е пострадал.
 
 
TrafficNews разполага с клип, на който друг полицейски син, който също е непълнолетен и неправоспособен като водач, също кара мотоциклет. И двамата родители на момчето са служители на високи постове  в Районно управление в Самоков, твърдят наши източници.