Кражба на лотарийни билети ощети управата на магазин в село Саранци, община Горна Малина. Задигнатите картончета са на стойност от 300 лева, а самото посегателство е станало преди няколко дни, сигнализираха потърпевшите до TrafficNews.
След като магазинерката установила липсата на лотарийните билети, тя прегледала охранителните камери, които ясно са уловили кражбата и крадеца.

Оказва се, че ловкият крадец е жена, която за секунди щипва няколко билетчета от щанда и ги прибира под якето си. След посегателството тя се качила в зелен Опел Корса и тръгнала в неизвестна посока.

За жалост камерата пред обекта не е успяла да улови регистрационния номер на превозното средство.

„Не познаваме жената, не е от близките села. Сумата не е много, но за едно малко населено място това е половин заплата”, коментира собственичката на магазина.Тя се надява, благодарение на видеозаписите, крадлата да бъде установена и задържана.

Припомняме, че само за часове след материал на TrafficNews,  в който ви показахме как мъж обира магазин в Тракия, същият бе установен и задържан.

В началото на месеца той нахлул в магазин в района, блъснал продавачката и откраднал парите от касата на обекта. След това мъжът побягнал, но забравил два плика с крадени вещи от други обекти в града.

Арестуваха го! Дръзкият обирджия от Пловдив е зад решетките!Собсвениците на ограбения магазин в Тракия твърдят, че крадецът е стар познайник на полицията