Маскиран мъж влязъл в газстанцията в столичния квартал "Манастирски ливади". Той заплашил касиерката и поискал оборота. 53-годишната Илияна оказала съпротива, след което нападателят извадил нож и я намушкал в крака. Това разказа пред TrafficNews друг служител от обекта.

Нападателят бил с качулка, която закривала лицето му. 

"Близо до газстанцията има казино. Почти всяка вечер влизат наркомани, минават всякакви хора по всяко време. Ние работим на 12-часови смени", разказа още служителят.

По думите му нападната Илияна е много стресирана след случилото се.

В обекта работи персонал от четири души, които се сменят. 

Потърпевшата касиерка Илияна разказа пред TrafficNews, че нападателят е бил млад и маскиран. Поискал е оборота от касата. Тя се изплашила и му дала парите, след което той избягал. Все още не е ясна точната сума, която е задигната от газстанцията.

Въоръженията грабеж е станал в обект на кръстовището на бул. "Тодор Каблешков" и бул. "Ген. Стефан Тошев". Касиерката подала сигнал на телефон 112, че е нападната и ограбена. На място пристига екип на Бърза помощ, който извършва медицински преглед. Според тяхната информация прободната рана на Илияна е на ръката, а не на крака.

Вижте какво разказа служителят в газстанцията във видеото:

Жена е ранена при въоръжен грабеж на столична газстанцияОт потърпевшата са откраднати близо 1000 лева