Не са открити следи от употреба на наркотични вещества и други упойващи вещества в кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който загина заедно с неговата спътница Теодора Николова, при жестоката катастрофа на бул. "Руски" на 13 май 2024 година.

Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Пловдив, по досъдебното производство за причиняване на пътнотранспортното произшествие. По него  са изготвени две експертизи - химическа и автотехническа. Според заключението на първата – химическа, в кръвта на водача на автомобила  не са открити следи от употреба на наркотични вещества и други упойващи вещества.

Не е установено и наличие на алкохол в кръвта на Кристиан Според автотехническата експертиза той е шофирал автомобила по отсечката със скорост 175 км/ч.     

Припомняме, че при ужасяващата катастрофа бяха ранени още две лица - мъж на 22 г. и жена на 22 г., пътували в автомобила. Тяхното състояние се подобрява. При отстраняване на последствията от катастрофата е пострадал пожарникар. Неговото състояние също се подобрява. По делото се извършват и други действия по разследването.

Черното кръстовище на Пловдив! Мястото от снощната трагедия е като гробищеОбщото между всички инциденти е висока скорост и безразсъдно шофиране на мощни автомобили

Живите мъртви - в даден момент може вие да сте в главните роли

Митко, видя ли какво остана от Рейндж роувъра на Кристиан?Младеж постоянно се хвали в интернет, че шофира с превишена скорост по пловдивските булеварди