28-годишната Фанка Иванова, открита мъртва вчера в гараж на необитаем двор в пловдивското село Пъдарско, е била застреляна в главата, научи TrafficNews. Пистолетът, с който е била умъртвена младата жена е бил незаконно притежаван от бившия й съпруг, който е привлечен и като обвиняем. Той се е снабдил с оръжието преди няколко месеца, а жителите на Пъдарско твърдят, че убийството е било планирано от Александър Пашов. Някои от тях го определят като много странен човек.

Както TrafficNews съобщи ревност бе основният мотив за убийството на 28-годишната жена. Криминалисти откриха тялото й, заровено в гараж на необитаем двор. В брифинг от полицията съобщиха, че бившият мъж на Фани- Александър Пашов е привлечен като обвиняем с повдигнато обвинение за убийство, като е оказал съдействие на разследващите.

Припомняме, че повече от 3 часа продължи огледът на мястото, където е намерено тялото на младата майка в Пъдарско.

Според местните двамата с мъжа ѝ са били разделени за известно време, а в последствие се сдобрили, но не били в добри отношения и той много я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години. Съседите ѝ я определят като добро момиче.

Фанка Ангелова бе в неизвестност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа. Тя е работела в Индустриалната зона на село Стряма. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, след като близките ѝ безуспешно опитвали да се свържат с нея. Първоначално в селото се носила версия, че тя е избягала.

Фанка тръгнала за работа от Пъдарско около 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите ѝ се изгубили. Нейните лични вещи – телефон и дамска чанта, са били открити същия.

Александър е задържан за  72 часа и предстои прокуратурата да прецени дали да изиска мярка за неотклонение "задържане под стража".

TrafficNews успя да заснеме Александър Пашов, докато се провеждаха огледи в неговата къща и къщата на баба му.