Ръководството на Локомотив Пловдив изрази своята подкрепа за ГЕРБ и ново правителство на Бойко Борисов. Собственикът на клуба Христо Крушарски, спортният директор Георги Иванов – Гонзо и Христо Бонев дойдоха на шатрата на ГЕРБ в Пловдив заедно с Иван Тотев, Здравко Димитров и Спас Гърневски.

„Получаваме мощна подкрепа от Локомотив и цялата „черно-бяла” част на Пловдив.  Това е признание за резултатите и проектите, които свършиха премиерът Бойко Борисов и кметът Здравко Димитров.  Тази подкрепа ни кара да бъдем горди и е важна за нас. Тя обаче и ни ангажира и мотивира за работата, която ни чакат, за да довършим спортните обекти на Локомотив и тези в останалата част на страната”, каза вторият в листата на ГЕРБ – СДС и координатор на партията в Пловдив Иван Тотев.  Той поздрави Христо Крушарски и Георги Иванов за мъжката постъпка, с която дават подкрепата си към формацията за изборите.

„Очакваме мощна подкрепа и от Ботев Пловдив, за който клуб също се направи много през последните години и продължава да се прави”, каза Тотев.

Христо Крушарски заяви, че наблюдава политическите процеси в последните 30 години, като за пръв път са започнали да се дават пари за футбола, който е бил оставен в страни дълго време. Той даде примери с десетките стадиони, за които държавата помогна в цялата страна.

„Където и да се обърнеш - навсякъде в последните 4-5 години се направи много за футбола.  Всички обещават,  но докато минат изборите и всичко свършва. Намерихме съмишленици, с които ще направим стадиона и базата и това ще остане след нас в Пловдив. Това е благодарение на Бойко Борисов”, каза Крушарски.

Коалиция ГЕРБ – СДС е с номер 28 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!