Водачът на ГЕРБ – СДС Дани Каназирева и кандидатите за народни представители Димитър Янев, Петя Шопова, Криста Крислова, Николай Стаматов, Марин Томов и представителят на СДС в листата Йордан Кръстанов заедно с областния координатор Георги Мараджиев се срещнаха с кмета Мария Белчева и жители на община Куклен.

Мараджиев представи кандидатите за народни представители и подчерта, че всеки от тях е образован, с опит и професионална квалификация и с много хъс ще защитава интересите на жителите на областта в парламента.

 „През 10-годишното си управление ГЕРБ доказа, че успешно може да дава и да изпълнява обещания. Затова сме заедно, защото ГЕРБ знае как да води страната към стабилност и развитие, коментира Йордан Кръстанов от СДС. От своя страна водачът на листата Дани Каназирева подчерта, че през мандата на правителството на Бойко Борисов за община Куклен са отпуснати  3,3 милиона лева. Една част от тях са за изграждане на улици както в град Куклен, така и в промишлено-търговската зона, а другата част е за укрепване и ремонт на свлачища – в село Цар Калоян и по пътя Яворово и Добралък. Тя изтъкна, че допълнително 1 милион лева са влезли в общината по програмите за еврофинансиране, като с тези средства в момента се прави ремонт на детска градина и ще бъде направено футболно игрище.

 Кметът на КукленМария Белчева допълни, че освен  тези средства общината е получила  217 000 лева от отчуждителните процедури на локалните платна по пътя Пловдив – Асеновград. В тази връзка тя благодари на Дани Каназирева, която в качеството си на областен управител бързо е реагирала, за да бъдат получени тези средства, непосилни за малка община като Куклен.

„ Винаги съм била близо до хората. Не съм отказала подкрепа на нито едно населено
място. Важно е жителите на областта да имат институционална подкрепа, да чувстват сигурност и да знаят, че могат да разчитат на държавата, коментира още Каназирева. Водачът на листата посочи, че през този мандат инвестициите в пътна инфраструктура са една от най-успешните политики на правителството, а  това е изключително важно за хората и бизнеса от пловдивски регион, който е един от най-бързо развиващите се. „Като кмет съм убедена, че с такива хора в листата ГЕРБ трябва да спечели изборите.В момента тя  реално е единствената партия, която има професионалния и експертен капацитет да управлява държавата, коментира кметът Мария Белчева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!