 
                  
Във връзка с наближаващия Великден Българската агенция по безопасност на храните организира засилени проверки на обекти за производство и търговия с храни.
 
Инспекциите започнаха на 21 март и ще продължат до 10 април, пише Dariknews.bg
 
Освен пакетиращи центрове за яйца и хранителни складове за търговия на едро на проверки подлежат също заведения за обществено хранене, обекти за търговия на дребно, пазари и борси за традиционно предлагани храни (агнешко месо, козунаци, яйца, включително боядисани яйца, пресни зеленчуци и др.), както и на боя за яйца.
 
През почивните дни ще бъдат осигурени и дежурни екипи, които ще осъществяват официалния контрол в цялата страна.
Още от категорията
Виж всички 
            
              Наказаха болница заради случая с мъжа, който се хвърляше под коли в София и след това се самоуби
 
              
              Имаше ли масово празнуване на Хелоуин в Елин Пелин?
 
              
              
           
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                   
                   
                   
                  