След като два поредни дни в Пловдив станахме свидетели на тежки катастрофи, които отнеха 4 човешки живота, а два още са в болница в града пътните инциденти продължават.

Пешеходка бе ранена при пътен инцидент вчера в Пловдив. Около 17.40 часа на пешеходна пътека между бул. “Васил Априлов” и ул. “Любен Каравелов” лек автомобил “Рено” блъснал 22-годишна девойка, която е настанена в болница за наблюдение. Шофьорът на колата А.С. /24 г./ от Пловдив е тестван за алкохол, резултатът е отрицателен. Катастрофата е отработена по административен ред от служители на сектор “Пътна полиция”. 


По-късно същия ден шофьор пострада при катастрофа, която предизвика. Пътният инцидент настъпил около 10 часа на кръстовище между ул. “Ландос” и ул. “Храбрец”. При извършване на ляв завой лек автомобил “Фиат”, управляван от В.Д. /73 г./., отнел предимството и блъснал лек автомобил “Опел” с 42-годишен водач. В болница е транспортиран и оставен за лечение В.Д. Алкохолните проби на двамата мъже, които са от Пловдив, са отрицателни. 

TrafficNews.bg