Осиновителската кампания на "Екоравновесие", която е под надслов "Осиновявай, не купувай", продължава в парк "Заимов" в столицата. 10 кучета от Общиянския приют в с. Горни Богров ще очакват с нетърпение новите си стопани в събота от 16:00 до 19:00 ч. 

Всеки желаещ ще може да види, разходи, погали и вземе някое от прекрасните, здрави, обезпаразитени и ваксинирани кучета в дома си. Осиновяването ще може да се извърши веднага, на място, като процедурата ще е улеснена, за което е необходимо единствено лична карта.

Доброволците от Бандата на 1500-те ще разкажат на присъстващите за общинските приюти, възможностите за осиновяване на куче от приют и ще призоват към отговорно отношение от страна на собствениците на домашни любимци.

"Включете летния режим, развихрете въображението си и се отдайте на един летен следобед с музика, изненади, кучета и много настроение. Очакваме не само вас, но и ваши приятели, техни съседи, близките им и техните деца с приятелчетата им, за да може от дума на дума, точните хора да дойдат... а може би, някое от богровчетата, освен до нов дом, ще стигне и до истинско море тази година", пишат организаторите във Facebook.