Човекът-паяк Иван Кристоф даде старт на новата  учебна година в ОУ „Васил Левски“ в Пловдив. През следващите девет месеца той ще се занимава с децата от учебното заведение и ще ги  въвеждате в дебрите на екстремните преживявания, изкачванията на височини. Иван Кристоф, популярен в цял свят с прякора „човека-паяк“ е известен като катерач на върхове, разбирач от спасителни операции, участник в телевизионни предавания и човек, участвал е в рисковани спасителни операции на изключително недостъпни места. Сега обаче каузата му е да се занимава с малчуганите като ги запознава с автомобилите и по-конкретно за безопасността на пътя по време на учебната година.

Иван Кристоф отправи своите пожелания към учениците в ОУ „Васил Левски“ като им вдъхна своя ентусиазъм за търсене на ново, неизвестно, за любов към науката и прозрението.

Какво каза „човекът-паяк“ вижте в специалното интервю, което той даде за екипа на TrafficNews.bg:

През тази учебна година 72-ма първокласници прекрачиха прага на класната стая в ОУ „Васил Левски“. На ученическия чин през новата учебна 2018/2019 година ще се обучават общо 615 възпитаници, каза директорът на учебното заведение Гергана Витева. По повод старта на учебната година тя отправи своето приветствено слово към първокласниците, останалите ученици. техните преподаватели. Програмата бе изпъстрена с много музика, стихове и танци на училищните състави.

Вижте приветственото слово по повод първия учебен ден от директорът Гергана Витева във видеото на ТРАФИК ТВ: